Disclaimer

Selectum heeft alles in het werk gesteld om op zijn website alleen volledige en correcte informatie te plaatsen. Alle informatie op de website van Selectum is van informatieve aard en wordt louter beschikbaar gesteld ter informatie.

De inhoud van deze website vormt geen aanbod of uitnodiging tot aankoop of verkoop van effecten.

Copyright

De naam en het logo van Selectum N.V. zijn handelsmerken en handelsnamen die beschermd zijn door de nationale en internationale wetgevingen. Deze website wordt geregeld door de Belgische wetten en het betrokken copyright behoort toe aan Selectum Vermogensbeheer N.V. Copyright © 2001-2017

Privacy

Persoonlijke informatie, zoals naam, woonplaats, e-mailadres, bedrijf, telefoonnummer e.d., wordt uitsluitend op vrijwillige basis geleverd. Wij gebruiken deze informatie om vragen en aanvragen om nadere informatie te beantwoorden. Selectum bezorgt noch verkoopt uw persoonlijke gegevens aan derden, noch geheel, noch gedeeltelijk.

Links

Onze site omvat links naar andere internet-websites en Selectum is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de privacy-praktijken van deze gelinkte sites.


Via info@selectum.be kunt u vragen stellen in verband met deze website.

Selectum Vermogensbeheer N.V.
Venusstraat 17 bus 9
2000 Antwerpen

BTW BE 0470.739.020
RPR Antwerpen